Om Vestkanten Tannlegesenter i Loddefjorden

Vestkanten Tannlegesenter har lyse og moderne lokaler i Lyderhornsveien 353 Iskanten, i Loddefjorden. Hos oss er det enkelt å parkere og vi har fleksible behandlingstider frem til kl 20:00 på kvelden. Vi har over 20 års erfaring med tannhelse og -behandling, med et stort fokus på å fornye og forbedre spesialiserte og ordinære tannbehandlinger. Det gjør at vi kan tilby deg et trygt og tidseffektivt besøk på vår klinikk.

Kontakt oss

Moderne utstyr og behandling

Vi har spesialiserte tannleger og moderne utstyr som gjør at vi kan behandle mer krevende inngrep som rotfylling og tannrestaurering. Vi er kjent for å benytte oss av den revolusjonerende 3D-teknologien, CEREC. Tannrestaurering med CEREC er en rask og skånsom teknikk, som bruker tannfarget keramikk/porselen for et mer naturlig resultat.

Våre tannpleiere utfører også behandling av tannkjøttsykdommer, tannbleking og forebyggende behandling av tann og tannkjøtt. Les mer om våre tannbehandlinger her.

Bli kvitt tannlegeskrekk

Vi ønsker at du som pasient skal få en tillitsfull og trygg behandling av våre tannleger og tannpleiere. Dermed har vi satt ekstra fokus på å sikre at du føler deg avslappet og fortrolig under ditt besøk hos oss. Våre tannleger er trent i pasientkommunikasjon og er gjerne behjelpelig hvis du har spesielle hensyn vi bør tenke på i forbindelse med tannlegeskrekk eller andre besvær. Da setter vi opp en individuell plan for din behandling, slik at du som pasient får det mest ideelle tannlegebesøk.

Ta kontakt med oss om du ønsker å bestille time.

Våre ansatte

Gunnar Moland - Tannlege og daglig leder

Gunnar Moland

Daglig leder og tannlege

Line Omland - Tannlege

Line Omland

Tannlege

Ellen Berggreen - Spesialist/tannlege

Ellen Berggreen

Spesialist og tannlege

Anthanasia Bletsa - Spesialist/tannlege

Anthanasia Bletsa

Spesialist og tannlege

Elisabeth Jacobsen - Tannelege

Elisabeth Jacobsen

Tannlege

Kristin Moland - Tannlege

Kristin Moland

Daglig leder og Tannlege