Tannklinikk i LoddefjordVestkanten Tannlegesenter utfører det meste innen tannbehandling i Bergen vest og Loddefjord. Vårt moderne tannlegesenter tilbyr ulike behandlinger, alt fra tannlegesjekk til oppdaterte behandlingsrutiner for tannrestaurering.


Moderne tannbehandling

Hos oss får du den revolusjonerende tannbehandling CEREC (Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics). Tidligere har tannrestaurering tatt pasientene flere dager, med CEREC-systemet ordnes alt i løpet av ett tannlegebesøk. Det vil spare deg for tid og ikke minst korte ned perioden du går med sjenerende skade.

Vi tilbyr også ordinær tannlegeundersøkelse og forebyggende tiltak som fjerning av tannstein, samt tannbleking av misfargede tenner.


Tannklinikk med pasientfokus

Vi utøver de fleste former for tannbehandling i moderne lokaler på Iskanten / Vestkanten senter. Hos oss blir du som pasient godt ivaretatt på best mulig måte. Vi ønsker å gi deg en god og smertefri opplevelse, og tar gjerne imot eventuelle forespørsler eller kommentarer før eller underveis i behandlingen. Har du tannlegeskrekk vil vi gi deg ekstra oppmerksomhet og oppfølging underveis. Vi ønsker at du skal gå fra vårt tannlegesenter med en god opplevelse og et ønske om å komme tilbake.

Ta kontakt med Vestkanten Tannlegesenter for mer informasjon om tannbehandling.

Vestkanten Tannlegesenter

Lyderhornsvei 353
Iskanten
5171 Loddefjord

Tlf: 55 50 1000
Fax: 55 50 1001
Mail: post@vesttann.no

Åpningstider:

Man - Tors: 08.30 - 20.00
Fredag: 08.30 - 16.00
Lørdag etter avtale